Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen, worden we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

Er zijn momenten in je leven dat je het gevoel hebt dat je niet on track bent.

Je zit vast en je hebt het gevoel dat je niet alles uit het leven haalt. Je energie niveau is laag, je ervaart continu stress en je voelt je rusteloos. Sommige dagen voel je je zelfs angstig en slaap je slecht.

Het lijkt alsof je niet meer stil kan worden in je hoofd, dat je geen grip meer hebt op je eigen leven. Alsof je een film aan het kijken bent over je eigen leven, als toeschouwer in plaats van regisseur.

Ik wil je helpen om weer regie te krijgen over je eigen leven: volledig authentiek, in je eigen kracht, je eigen pad volgen om je dromen te verwezenlijken.

Ik coach vanuit het heden richting de toekomst. Waar sta je, wat wil je veranderen en wat is je doel?

Ik heb veel aandacht voor jouw verhaal met al jouw gedachten en gevoelens. Dromen, angsten, patronen, zelfbeeld en blokkades komen hierdoor aan de oppervlakte en geven zelfinzicht en bewustzijn. Hierdoor ontstaan creatieve oplossingen en wordt nieuw gedrag zichtbaar.

Als blijkt dat de coachvraag ontstaan is uit een impactvolle ervaring uit het verleden, gaan we ons eerst richten op de healing hiervan. Gevoelens en gedachten komen hierdoor weer in balans, waardoor oude angsten, blokkades en patronen overwonnen kunnen worden.

Zodat je je kunt richten op je zijn, het nu en jouw toekomst.