Life is a stage learn to play.

 

Wil jij ook….

 • Moeiteloos leren kiezen!
 • Volg energie en met plezier in het leven staan!
 • Vertrouwen op je gut-feeling!
 • Gewoon de dingen doen zoals jij ze wil doen!
 • Je zeker voelen over jezelf!

Het programma De Regisseur is gericht op Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap, Groei en Mindset. Als Regisseur van je leven heb je heel wat touwtje gewoon zélf in handen.

 

… verandering in je leven

Wij komen het vaak tegen…mensen die graag verandering in hun leven willen en niet precies weten hoe ze daar moeten komen. Hoe zorg jij dat je de regisseur van joúw leven wordt? Heb jij de allerleukst baan van de wereld? Is daar ruimte voor dingen die jou gelukkig maken? Heb je genoeg tijd voor familie, vrienden…of je hobby? Ben je happy in je relatie? En de belangrijkste vraag…hoe gelukkig ben jij?

Ieder mens heeft de power om dingen te veranderen en het leven te leiden op een manier die helemaal past. Je hebt heel wat touwtjes zelf gewoon in handen. Tijdens het programma is alles wat wij doen en ontwikkelen erop gericht om jou je eigen regie te laten nemen. Met ons aanbod helpen we jou verder. We werken vanuit heden richting de toekomst. Waar sta je, wat wil je veranderen en wat is je doel? Daarbij hebben we veel aandacht voor jou verhaal. Life is a stage, learn to play….wat kan je met jouw verhaal voor de toekomst. Hieruit komen nieuwe creatieve oplossingen en een nieuwe focus.

 

Meer informatie

Het programma bestaat uit 6 onderdelen.

 • Bewustzijn…begrijpen wie je in essentie bent.
 • Geluk…ervaren hoe emoties en gevoel je wijzen op jezelf.
 • Workshops…vanuit een ander perspectief ervaren.
 • Inspiratie lab…laten inspireren door het verhaal van een ander.
 • Creatie…ontdek wat er nodig is om in beweging te komen.
 • Kick-off…support om aan de slag te gaan met je nieuwe focus.

Wil je jezelf beter leren kennen, verandering in je leven, ontdekken waar je energie van krijgt of ken je iemand die je dit écht zou gunnen?

In het voorjaar start er weer een nieuwe groep voor het programma de Regisseur in het midden van het land. Datums en tijden worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Heb je interesse of vragen bel ons snel!

 

Twijfel je nog…?

In dit filmpje leggen weer meer uit over ons programma.

 

SSZT

Sandra Niezink en ik zijn samen SSZTrainingen gestart. Wij verzorgen op maat gemaakte training, workshops en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en mindset. Wil jij persoonlijk ontwikkelen, je leiderschapskwaliteiten ontplooien of verder groeien met je team of organisatie? Dan nodigen we je uit om op jouw regisseursstoel te gaan zitten….wij bieden je hands on tips & trucs om je eigen stappen te gaan zetten. Wij geloven in de kracht van grote dromen, een positieve mindset en daadkracht.